Billenő félpótkocsik

Egyedi szállítási feladatok eltérő követelményeket támasztanak a járművek formatervezésével és a betöltendő funkcióval szemben. A Kempf ezért a kompromisszumot nem ismerő minőség és biztonság betartása mellett kitart a következetes saját súly csökkentése érdekében úgy, hogy optimalizálja a raktér és a hasznos teher összhangját, mely nem megy a jármű design rovására.


Kempf önsúly optimalizált félpótkocsijainak kialakítása minden apró részletében lehetővé teszik az ideális alkalmazkodást a sajátos igényekhez, így kielégítve a legkülönfélébb vásárlói elvárásokat.
Ideális kombináció raklapok és ömlesztett anyagok szállításához. Abban az esetben amikor a haszongépjárművek beszerzése során az alacsony önsúly, a nagy terhelhetőség sokoldalú megoldásokkal kell, hogy párosuljon, akkor van döntő szerepe a precíz tervezésnek. Az általános alkalmazhatóság mellett így biztosítanak a KEMPF billenő felépítményei nagyobb rugalmasságot és kedvezőbb jövedelmezőséget.
Az optimalizált önsúlyú billenő szerkezetek az ún. FEM technika segítségével, ami kiváló minőségű finomszemcsés acél felhasználásával és a beépített magas kopásállóságú alumínium billenő felépítménnyel tudja az alacsony önsúly, és a lehető legnagyobb hasznos teher együttesét biztosítani. Ugyanakkor ez az egyéni gépjármű-kombináció lehetővé teszi a terhelés kihasználását mind ömlesztett anyagok, mind raklapok szállítása esetében is. Megbízhatóságát nem bizonyítja jobban, mint a kiváló úttartás építkezési területen, szántóföldön és közúton egyaránt.
Minden Kempf felépítmény alapfelszereltségre épülő egyedi kiegészítőkkel készül. Nézzük meg például az alábbi képeken a többféle kialakítású kiszolgálóállványokat, melyet a felhasználók igényeinek maximális figyelembevételével építettek meg.