Darabáru szállítás

A félpótkocsik kínálta egyik jelentős előny a sima rakfelületükben rejlik, amely révén bármely darabáru könnyedén berakható. Ez a jellegzetességük rendkívül alkalmassá teszi a félpótkocsikat a retúr szállítmányozásra. Ezáltal könnyedén növelheti bevételeit!
Amennyiben például ömlesztett árut szállít egy gyárba, visszafelé magával viheti a végterméket is. Vagy szállíthat fűrészport oda és forgácslapokat vissza, esetleg használt papírt oda és kész papírtekercseket vissza. A mozgópadlós kialakítással a berakodás raklapok használata esetén is egyszerűen megoldható. A félpótkocsi padlózatára még targoncával is fel lehet hajtani, így a darabáru könnyedén be-, illetve kirakható.
A rendszeres darabáru szállításhoz oldalajtókkal ellátott modelleket is rendelkezésre állnak. Az oldalajtók tovább egyszerűsítik a darabáru és az oszthatatlan szállítmány rakodását. Többféle oldalajtós félpótkocsi modellből választhat.
Darabáru szállításához további kiegészítőket kínálunk, többek között hidraulikus hátsó ajtót, a rakomány rögzítésére szolgáló rögzítőszemeket, raklapládákat, targonca számára kialakított tárolót.